Favicon 1

Over ons

Aannemersbedrijf DEESZ B.V.

Vooraanstaand aannemersbedrijf

DEESZ is dé aannemer in Oudenbosch en omstreken

DEESZ, het vooraanstaande aannemersbedrijf in Oudenbosch en omgeving, biedt uitgebreide diensten, van leefruimte-uitbreiding tot keukenrenovatie, badkamerrenovatie, timmerwerk en schilderwerk. Met onze expertise werken we samen met jou.

Wie zijn wij?

Ontmoet het team

Over Ons

Dawid Smolinski

Mijn naam is Dawid, eigenaar en directeur van DEESZ B.V. Na jarenlang gewerkt te hebben voor een werkgever, ben ik in 2021 dan toch mijn passie achterna gegaan; een eigen aannemersbedrijf opzetten.

Het plan was om eerst zelf "klussen" te zoeken, vinden en eigenhandig afwerken. Dat heeft weliswaar maar één maand geduurd. De vraag naar een aannemer werd ineens zó groot, dat het onmogelijk was om de aanvragen te verwerken. Medio 2023 hebben we 16 ZZP'ers voor ons werken, zijn we nog steeds enorm aan het groeien en zit er nog zoveel meer aan te komen in de toekomst.

Bij ons kun je terecht voor werkelijk waar alles, van een WC plaatsen naar complete (prefab)aan- uitbouwen. "Nee verkopen staat niet in mijn woordenboek!"

Kijk eens rond op onze website, vul het contact formulier in of bel naar ons kantoor. Ik geef graag advies over je verbouwplannen, ik kom langsvoor een kop koffie om alle wensen te bespreken en breng met alle liefde een offerte of indicatie uit.

Over Ons

Emilie Smolinski

De achternaam verraad het waarschijnlijk al, ik ben de vrouw van Dawid, Emilie. Mede eigenaar en "CFO" van DEESZ B.V. :-)

Toen ik hoogzwanger was van ons tweede zoontje, vond mijn man het een goed idee om voor zichzelf te beginnen. Hij had het er al jaren over, maar ik hield het eigenlijk altijd een beetje af. Meer door angst dan wat anders, want ik wist dat het hem waarschijnlijk goed af zal gaan.

En het "goed af gaan" bleek al snel een understatement. Hij heeft vanaf het najaar van 2021 niet langer dan 8 uur achter elkaar geslapen, om alles draaiende te houden zowel gezin als de zaak, wat inmiddels ook bij mij als mijn 3de kind aanvoelt.

Begin 2023 ben ik zelf gestopt bij mijn werkgever om mij volledig te gaan focussen op DEESZ B.V. Ik ben vanaf het begin al verantwoordelijk voor de complete boekhouding, maar hoe groter de zaak werd, hoe meer werk er bij kwam kijken.

"Samen met je man werken, raadde iedereen mij af, maar ik denk toch wel dat wij een sterk team zijn.."

Waarom kiezen voor DEESZ Aannemersbedrijf?

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring in de bouwsector hebben we een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare aannemer met oog voor kwaliteit. Ons team van vakmensen staat bekend om hun ambachtelijke precisie en oog voor detail. We streven naar perfectie in elk aspect van het project. Bij DEESZ Aannemersbedrijf staat de klant centraal. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en bieden professioneel advies op maat.

Wij zijn trots om onze diensten aan te bieden in een breed scala aan regio's in West-Brabant, waaronder Roosendaal, Zevenbergen, Etten-Leur, Prinsenbeek, Breda, Tilburg, Rucphen, Wouw, Bergen op Zoom, Steenbergen, Dinteloord en Klundert.

Icon Ontzorgen

Ontzorgen

Wij regelen alles, van A - Z!

Jouw zorgen zijn onze zorgen en daar helpen we je graag vanaf!

Icon Beloven

Beloven

Afspraken op papier

Wij doen wat we beloven, wij maken beloftes die we waar kunnen maken.

Icon Transparant

Transparant

Weten waar je aan toe bent

Wij gaan net, betrouwbaar en duidelijk te werk.

Icon Ervaring

Ervaring

Kwaliteit en vakmanschap

Betrouwbare aannemer met oog voor kwaliteit